Bo bra och billigt - hotell i Aten centrum

Tips till 10 hotell vi rekommenderar i Aten centrum

hotel_list_thumb

Hellinis Hotel

Endast 2 rum kvar

I Nea Smirni (Syggrou), Nea Smirni

hotel_list_thumb

Best Western My Athens Hotel

Nära Ancient Agora, Aten

hotel_list_thumb

Best Western Ilisia Hotel

Nära Benakimuseet, Aten

Gratis frukost
hotel_list_thumb

Best Western Plus Embassy Hotel

Endast 3 rum kvar

Nära Berget Lycabettus, Aten

Gratis frukost
hotel_list_thumb

Best Western Acropolis Ami Boutique Hotel

Sista chansen! Endast 1 rum kvar

Nära Akropolis, Aten

hotel_list_thumb

Athens Zafolia Hotel

Endast 2 rum kvar

Nära Lycabettus-teatern, Aten

Gratis frukost
hotel_list_thumb

Athens Center Square Hotel

Endast 3 rum kvar

Nära Ancient Agora, Aten

Gratis frukost
hotel_list_thumb

O&B Athens Boutique Hotel

Endast 4 rum kvar

Nära Ancient Agora, Aten

Gratis frukost
hotel_list_thumb

Plaka Hotel

Endast 2 rum kvar

Nära Romersk agora, Aten

Gratis frukost
hotel_list_thumb

Electra Palace Hotel Athens

Sista chansen! Endast 1 rum kvar

Nära Syntagmatorget, Aten

Gratis frukost

Karta över 10 rekommenderade hotell i centrum av Aten

Reseguide Aten

Boka bra och billiga hotell i Aten centrum

Dimboukas, Wikimeda Commons. Licensierad under Creative Commons 3.0

Hotel Near Plaka Aten, Grekland

Det var i Aten demokratin föddes, och stadens kulturella utveckling var grunden för den västerländska civilisationen. Här hittar du viktiga historiska och arkeologiska monument förutom ett livligt nattliv. Vill du leva väl och leva billigt hotell med bra läge i Aten? Cityhotels.com har alltid bra hotellerbjudanden och billiga priser i Aten.

Vi har ett brett utbud på allt från hotell och rekommenderade hotell, lyxhotell och hotell boutique. Oavsett om du är romantisk helg eller långhelg så vårt mål är att ge dig hotellet som ger den bästa upplevelsen av Aten. För det finns mycket att se! Akropolisruinene, Clash City kan ses från alla platser i huvudstaden och bland ruinerna är resterna av Parthenon templet. Plaka, gamla stan och ligger på den nordöstra änden av Akropolis. Här ser vi hur det antika Grekland såg tidigare med massor av gränder.

Dionysos Teater är också nära till Akropolis och ruinerna av Plaka, här var de grekiska tragedierna för fulla hus. Areopagen är en liten kulle som ligger i samma område och var i gamla tider användes som huvudsaklig domstol i mordfall. Andra populära attraktioner inkluderar Arkeologiska nationalmuseet, den Museet för antik grekiska konst, Den romerska Agora, Hadrianus Arch, tempel Hefaistos, Lycabetis Hill, nationalpark och Zappeion. Dessutom måste man ta i den världsberömda Panathenske Stadium (Panathinaikos) som var hem till världens första olympiska spelen i modern tid. När fötterna är trötta och intrycken har varit många så det är trevligt att sitta ner med en grekisk sallad och ett glas av det lokala vinet retsina och dröm tillbaka i tiden. På Cityhotels.com kan också boka billiga hotell nära flygplatsen, shoppingdistriktet, centralt eller i utkanten av Aten, och reser med familj så vi barn vänliga hotell också. Bo billigt och bra med oss i Grekland `vackra huvudstad Aten

Hotell nära flygplatsen I Aten

Atens internationella flygplats ligger 27 km sydost om Aten och det finns minst tre sätt att komma till centrum av Aten den, tunnelbana, Express buss och taxi.

Ställen att bo på i Aten

På cityhotels.com kan du söka efter billiga hotell både i Aten och i områden utanför centrum. Boka din semester direkt på vår hemsida.

Svårt att välja hotell? Vi hjälper dig med rekommendationer och tips

Några gånger är det svårt att välja bland alla hotellen. Vi har bra rekomendationer och tips på hotell i Aten, så hittar du inte hotellet du söker efter så ta gärna kontakt med vår kundtjänst.

Mer text ...

Dölj text


Områden och stadsdelar i Aten