Varför boka på cityhotels?

 • Fler än 200 000 hotell världen över
 • Vi garanterar säkerheten vid betalning

Bo bra och billigt - hotell Pula centrum

Tips till 5 hotell vi rekommenderar i Pula

Hotel Scaletta

Hotel Scaletta

Nära Pula-arenan, Pula
Från 914 SEK
Park Plaza Histria Pula

Park Plaza Histria Pula

Nära Pula-akvariet, Pula
4 KM från centrum.
Från 1022 SEK
Park Plaza Arena Pula

Park Plaza Arena Pula

Nära Pula-akvariet, Pula
4 KM från centrum.
Från 1177 SEK

Hotell 9 - 10 km fra Pula

Hotel Holiday

Hotel Holiday

Nära Bijeca Beach, Medulin
9 KM från Pula centrum.
Från 718 SEK
Park Plaza Belvedere Medulin

Park Plaza Belvedere Medulin

Nära Bijeca Beach, Medulin
10 KM från Pula centrum.
Från 836 SEK

Karta over 5 rekommenderade hotell i Pula

Reseguide Pula

Bo bra och billigt på hotell i Pula centrum

Orlovic, Wikimeda Commons. licensierad under Creative Commons 3.0

Cityhotels.com erbjuder hotellrum till bra priser på de flesta hotell i Pula, Kroatien. Letar du efter ett bra och billigt hotell i centrala Pula kan vi rekommendera Hotel Scaletta, Park Plaza Histria Pula och Park Plaza Arena Pula. Vi rekommenderar också Hotel Holiday (Medulin) och Park Plaza Belvedere Medulin (Medulin) som ligger i närheten av Pula. Se vår lista med 5 tips till rekommenderade hotell.

Totalt har vi 13 hotell i själva Pula. Hittar du inte hotellet du letar efter här kan du se andra ställen i närheten av Pula som t.ex. Medulin och Novigrad där vi också erbjuder hotellrum och övernattning. Titta också på vår översikt över alla destinationer och populära städer i Kroatien.

Äkta gästrecensioner genom Tripadvisor

Genom hjälp av vår sammarbetspartner Tripadvisor kan du jämföra tidigare besökares egna recensioner och erfarenheter av hotellen i Pula. Du kommer snabbt och tryggt hitta hotellet som passar dig. Vårt rekommenderade hotell Park Plaza Histria Pula har 4,5 på TripAdvisor rating med 796 omdömen.

Mötesrum och konferenser

Om du eller ditt företag har behov av mötesrum eller konferenslokaler i Pula kan vi hjälpa dig med detta. Ta kontakt med vår kundeservice så hjälper vi dig.

Grupper

Är det en större grupp som behöver hotellrum i Pula, t.ex. vid en företagsresa, hotellweekend med vänner eller hotellrom i samband med konserter, mässor eller fotbollsmatcher? Gå till vår sida for gruppresor så ordnar vi detta för er. Vi kan också hjälpa till med att hitta hotell för barnfamiljer i de mest populära städerna i Kroatien som t.ex. Dubrovnik, Split, Rovinj, Zagreb, Zadar, Hvar, Pore?, Trogir, Opatija och Podstrana.

Hitta billiga hotell snabbt med vårt sökfilter

När du söker bland 13 hotell i Pula, Kroatien vill vi att du snabbt ska hitta bra och billiga hotell. I vårt hotellsök kan du filtrera och sortera bland:

 • - Antal stjärnor
 • - Gästrecensioner från TripAdvisor
 • - Läge med karta över alla hotell
 • - Områden och stadsdelar nära Pula, som t.ex. Medulin och Novigrad
 • - Pris och hotellutbud
 • - Lokala attraktioner och sevärdheter
 • - Faciliteter, som t.ex. gratis frukost, gratis parkering, simbassäng, träningscenter, badkar och balkong
 • - Sök på hotellnamn
 • - Jubileumserbjudanden 10 år
 • - Våra rekommenderade hotell

Svårt att välja hotell? Vi hjälper dig med rekommendationer och tips.

Ibland kan det vara svårt att välja bland alla hotellen. Cityhotels.com har över 10 års erfarenhet av hotellförmedling och är experter på hotellboenden. Vi kan hjälpa dig med tips på allt från en romantisk weekend, storstadsweekend, rolig långweekend, hotell nära shopping, spa och wellness, hotell för familjer, billiga hotell nära flygplatsen m.m. Vi hjälper dig också med hotell utanför centrum. Skicka oss gärna en förfrågan här så kontaktar vi dig.

För att förenkla hotellsökningen i Pula, Kroatien så visar vi först de mest populära och billigaste hotellen när du gör ett hotellsök. Vårt mål är att du snabbt ska kunna beställa semestern tryggt direkt på vår hemsida.

Mer text ...

Dölj text


Områden och distrikt i närheten av Pula