Bo bra och billigt - hotell i Pula centrum

Boka bra och billiga hotell i Pula centrum

Orlovic, Wikimeda Commons. Licensierad under Creative Commons 3.0

För att förenkla sökandet efter hotell i Pula, Kroatien, visar vi först våra egna rekommanderade och billigaste hotell när du gör en hotellsökning. Se 4 hotell och erbjudanden som vi rekommenderar i de centrala delarna av Pula.

Cityhotels.com har goda hotellerbjudanden och billiga priser på hotell i Pula, Kroatien. Önskar du att bo bra och bo billigt på hotell med bra läge i Pula centrum? Vi har ett brett urval på allt ifrån pensionat, rekomenderade hotell, lyxhotell, boutique och vanliga hotell. Vi har plockat ut några tips till rekommenderade hotell i Pula. Några exempel är Hotel Riviera, Park Plaza Histria Pula, Hotel Park, Hotel Brioni..

Vi kan också hjälpa dig med romantisk weekend, spa, shopping, företagsresor, gruppresor, mässor och konferenser i Pula. Hos oss kan du också beställa billiga hotellrum nära flygplatsen eller huvudgator, shopping, centralt eller i utkanten av staden. Andra intressanta städer för dig att besöka i Kroatien kan vara Dubrovnik, Split, Hvar, Zadar, Rovinj, Supetar, Bol, Brela, Zagrebs kommun.

Reser du med familjen ordnar vi barnvänliga rum. När det arrangeras konserter, musikaler, fotbollsmatcher, mässor och liknande events kan vi hjälpa dig med övernattning tillpassat detta.

Ställen att bo på i Pula

På cityhotels.com kan du söka efter billiga hotell både i Pula och i områden utanför centrum. Boka din semester direkt på vår hemsida.

Svårt att välja hotell? Vi hjälper dig med rekomendationer och tips

Några gånger är det svårt att välja bland alla hotellen. Vi har bra rekomendationer och tips på hotell i Pula, så hittar du inte hotellet du söker efter så ta gärna kontakt med vår kundtjänst.

Mer text ...

Dölj text


Områden och stadsdelar i Pula

Tips till 4 rekommenderade hotell i Pula centrum

hotel_list_thumb

Hotel Riviera

Endast 4 rum kvar

Nära Pula-arenan, Pula. 1 KM från centrum. Vis på karta

Läge
På Hotel Riviera bor du i hjärtat av Pula, inom gångavstånd till Pula-arenan och Istriska moderna konstmuseet. Detta hotell ligger nära Twin Gates oc... Les mera och boka Hotel Riviera

Från
555 SEK
inkl. frukost


Välj
hotel_list_thumb

Park Plaza Histria Pula

Nära Pula-akvariet, Pula. 4 KM från centrum. Vis på karta

Läge
När du bor på Park Plaza Histria Pula i anslutning till kongresscentret i Pula har du bara några minuter till Punta Verudela-stranden och du är dessu... Les mera och boka Park Plaza Histria Pula

Från
1229 SEK
inkl. frukost


Välj
hotel_list_thumb

Hotel Park

Nära Pula-akvariet, Pula. 4 KM från centrum. Vis på karta

Läge
När du bor på Hotel Park på stranden i Pula har du bara några minuter till Pula-akvariet och du är dessutom nära Forum. Detta hotell vid stranden lig... Les mera och boka Hotel Park

Från
610 SEK
inkl. frukost


Välj
hotel_list_thumb

Hotel Brioni

Nära Pula-akvariet, Pula. 4 KM från centrum. Vis på karta

Läge
När du bor på Hotel Brioni på stranden i Pula har du bara några minuter till Pula-akvariet och du är dessutom nära Forum. Detta hotell vid stranden l... Les mera och boka Hotel Brioni

Från
473 SEK
inkl. frukost


Välj

Karta över 4 rekommenderade hotell i centrum av Pula