Varför boka på cityhotels?

  • Gratis avbokning gäller för de flesta rum
  • Fler än 200 000 hotell världen över
  • Specialpriser du bara hittar hos oss
  • Vi garanterar säkerheten vid betalning

Bo bra och billigt - hotell i Pula centrum

Tips till 2 hotell vi rekommenderar i Pula centrum

hotel_list_thumb

City Center rooms Pula

Nära Pulas fästning, Pula
Endast 1 rum kvar
Från 584 SEK
hotel_list_thumb

Hotel Scaletta

Nära Pula-arenan, Pula
Endast 2 rum kvar
Gratis frukost
Från 770 SEK

Karta över 2 rekommenderade hotell i centrum av Pula

Reseguide Pula

Boka bra och billiga hotell i Pula centrum

Orlovic, Wikimeda Commons. Licensierad under Creative Commons 3.0

För att förenkla sökandet efter hotell i Pula, Kroatien, visar vi först våra egna rekommanderade och billigaste hotell när du gör en hotellsökning. Se 2 hotell och erbjudanden som vi rekommenderar i de centrala delarna av Pula.

Cityhotels.com har goda hotellerbjudanden och billiga priser på hotell i Pula, Kroatien. Önskar du att bo bra och bo billigt på ett hotell med bra läge i Pula centrum? Vi har ett brett urval av allt ifrån pensionat, rekommenderade hotell, lyxhotell, boutique- och vanliga hotell. Vi har plockat ut några tips till rekommenderade hotell i Pula. Några exempel är City Center rooms Pula, Hotel Scaletta..

Vi kan också hjälpa dig med romantisk weekend, spa, shopping, företagsresor, gruppresor, mässor och konferenser i Pula. Hos oss kan du också beställa billiga hotellrum nära flygplatsen eller huvudgator, shopping, centralt eller i utkanten av staden. Andra intressanta städer för dig att besöka i Kroatien kan vara Dubrovnik, Split, Hvar, Zadar, Rovinj, Supetar, Bol, Brela, Zagrebs kommun.

Reser du med familjen ordnar vi barnvänliga rum. När det arrangeras konserter, musikaler, fotbollsmatcher, mässor och liknande event kan vi hjälpa dig med övernattning som passar detta.

Ställen att bo på i Pula

På cityhotels.com kan du söka efter billiga hotell både i Pula och i områden utanför centrum. Boka din semester direkt på vår hemsida.

Svårt att välja hotell? Vi hjälper dig med rekommendationer och tips

Några gånger är det svårt att välja bland alla hotellen. Vi har bra rekomendationer och tips på hotell i Pula, så hittar du inte hotellet du söker efter så ta gärna kontakt med vår kundtjänst.

Mer text ...

Dölj text


Områden och stadsdelar i Pula