Bo bra och billigt - hotell i Lima centrum

Tips till 4 hotell vi rekommenderar i Lima centrum

hotel_list_thumb

Hotel San Agustin Riviera

Nära Museo de minerales Andres del Castillo, Lima

Gratis frukost
hotel_list_thumb

Thunderbird Hotels Carrera

I Lima (San Isidro), Lima

Gratis frukost
hotel_list_thumb

Kingdom Hotel

I Lima (San Isidro), Lima

Gratis frukost
hotel_list_thumb

Sheraton Lima Hotel & Convention Center

Nära Polvos Azules, Lima

Karta över 4 rekommenderade hotell i centrum av Lima

Reseguide Lima

För att förenkla sökandet efter hotell i Lima, Peru, visar vi först våra egna rekommanderade och billigaste hotell när du gör en hotellsökning. Se 4 hotell och erbjudanden som vi rekommenderar i de centrala delarna av Lima.

Cityhotels.com har goda hotellerbjudanden och billiga priser på hotell i Lima, Peru. Önskar du att bo bra och bo billigt på ett hotell med bra läge i Lima centrum? Vi har ett brett urval av allt ifrån pensionat, rekommenderade hotell, lyxhotell, boutique- och vanliga hotell. Vi har plockat ut några tips till rekommenderade hotell i Lima. Några exempel är
Hotel San Agustin Riviera,
Thunderbird Hotels Carrera,
Kingdom Hotel,
Sheraton Lima Hotel & Convention Center..

Vi kan också hjälpa dig med romantisk weekend, spa, shopping, företagsresor, gruppresor, mässor och konferenser i Lima. Hos oss kan du också beställa billiga hotellrum nära flygplatsen eller huvudgator, shopping, centralt eller i utkanten av staden. Andra intressanta städer för dig att besöka i Peru kan vara Cuzco, Arequipa, Puno, Urubamba, Trujillo, Mancora (med närområde), Iquitos (med närområde), Ollantaytambo, Punta Hermosa.

Reser du med familjen ordnar vi barnvänliga rum. När det arrangeras konserter, musikaler, fotbollsmatcher, mässor och liknande event kan vi hjälpa dig med övernattning som passar detta.

Ställen att bo på i Lima

På cityhotels.com kan du söka efter billiga hotell både i Lima och i områden utanför centrum. Boka din semester direkt på vår hemsida.

Svårt att välja hotell? Vi hjälper dig med rekommendationer och tips

Några gånger är det svårt att välja bland alla hotellen. Vi har bra rekomendationer och tips på hotell i Lima, så hittar du inte hotellet du söker efter så ta gärna kontakt med vår kundtjänst.

Mer text ...

Dölj text


Områden och stadsdelar i Lima