Tips till 4 rekommenderade hotell i Lima centrum

hotel_list_thumb

Hotel Estelar Miraflores

Spara 8%

Nära Calle de las Pizzas, Lima Visa på karta

inkl. frukost

Från
1220 SEK
inkl. frukost


Välj
hotel_list_thumb

Business Tower Hotel Boutique Concept

Sen utcheckning

I Lima (San Isidro), Lima. 2 KM från centrum. Visa på karta

inkl. frukost

Från
965 SEK
inkl. frukost


Välj
hotel_list_thumb

San Agustin Exclusive Hotel

Spara 20%

I Lima (Miraflores), Lima Visa på karta

inkl. frukost

Från
1203 SEK
inkl. frukost


Välj
hotel_list_thumb

Royal Inca Hotel

Privat rea: Spara 30%

I Lima (San Martin de Porres), Lima. 3 KM från centrum. Visa på karta

inkl. frukost

Från
463 SEK
inkl. frukost


Välj

Karta över 4 rekommenderade hotell i centrum av Lima

Bo bra och billigt - hotell i Lima centrum

För att förenkla sökandet efter hotell i Lima, Peru, visar vi först våra egna rekommanderade och billigaste hotell när du gör en hotellsökning. Se 4 hotell och erbjudanden som vi rekommenderar i de centrala delarna av Lima.

Cityhotels.com har goda hotellerbjudanden och billiga priser på hotell i Lima, Peru. Önskar du att bo bra och bo billigt på hotell med bra läge i Lima centrum? Vi har ett brett urval på allt ifrån pensionat, rekomenderade hotell, lyxhotell, boutique och vanliga hotell. Vi har plockat ut några tips till rekommenderade hotell i Lima. Några exempel är Hotel Estelar Miraflores, Business Tower Hotel Boutique Concept, San Agustin Exclusive Hotel, Royal Inca Hotel..

Vi kan också hjälpa dig med romantisk weekend, spa, shopping, företagsresor, gruppresor, mässor och konferenser i Lima. Hos oss kan du också beställa billiga hotellrum nära flygplatsen eller huvudgator, shopping, centralt eller i utkanten av staden. Andra intressanta städer för dig att besöka i Peru kan vara Cuzco, Arequipa, Puno, Urubamba, Trujillo, Iquitos, Mancora, Ollantaytambo, Punta Hermosa.

Reser du med familjen ordnar vi barnvänliga rum. När det arrangeras konserter, musikaler, fotbollsmatcher, mässor och liknande events kan vi hjälpa dig med övernattning tillpassat detta.

Ställen att bo på i Lima

På cityhotels.com kan du söka efter billiga hotell både i Lima och i områden utanför centrum. Boka din semester direkt på vår hemsida.

Svårt att välja hotell? Vi hjälper dig med rekomendationer och tips

Några gånger är det svårt att välja bland alla hotellen. Vi har bra rekomendationer och tips på hotell i Lima, så hittar du inte hotellet du söker efter så ta gärna kontakt med vår kundtjänst.

Mer text ...

Dölj text


Områden och stadsdelar i Lima