Bo bra och billigt - hotell i Kraków centrum

Tips till 10 hotell vi rekommenderar i Kraków centrum

hotel_list_thumb

Chopin Hotel Cracow

I Kraków (Grzegórzki), Kraków

hotel_list_thumb

Hotel Batory

Nära Florians port, Kraków

Gratis frukost
hotel_list_thumb

Park Inn by Radisson

Nära STU-teatern, Kraków

hotel_list_thumb

Venetian House Courtyard Apartments

Sista chansen! Endast 1 rum kvar

Nära Stortorget, Kraków

Från
887 SEK


Välj
hotel_list_thumb

Best Western Krakow Old Town

Nära Akvariet och naturhistoriska museet, Kraków

Gratis frukost
hotel_list_thumb

andel's Hotel Cracow

Nära Galleria Krakówska, Kraków

hotel_list_thumb

Niebieski Art Hotel & Spa

Nära Blonia-parken, Kraków

Gratis frukost
hotel_list_thumb

Hotel Stary

Endast 3 rum kvar

Nära Stortorget, Kraków

hotel_list_thumb

Radisson Blu Hotel, Krakow

Nära Akvariet och naturhistoriska museet, Kraków

hotel_list_thumb

Grand Hotel

Nära Stortorget, Kraków

Gratis frukost

Karta över 10 rekommenderade hotell i centrum av Kraków

Reseguide Kraków

Boka bra och billiga hotell i Kraków centrum

Wikimeda Commons. Licensierad under Creative Commons 3.0

Weekend Krakow, ligger nära Gamla Stan

Krakow är en av Polens vackraste städer och ett av de mest populära destinationerna i den östra delen av Europa. I motsats till de flesta polska städer Kraków skonades under 2 Världen vilket innebär att staden står för närvarande som den vackraste och bäst bevarade staden i Polen.

Krakows vackra Gamla stan, med alla dess medeltida och renässans arkitektur och gotiska kyrkor på UNESCO: s världsarvslista, och staden används ofta som bakgrund när du spelar in av filmer där åtgärden är inställd på medeltiden. Stadens judiska kvarter Kazimierz, och kallade den plats där Oscar Schindler gjorde sin numera ökända listan och där Steven Spielberg inspelade många scener av filmen med samma namn. Judisk historia i Krakow är dramatisk och fruktansvärd tragedi, och en timme utanför Krakow är Auschwitz, den största utrotningsläger under andra världskriget. Det är värt ett besök och när man står mitt i lägret en dimmig dag är inte svårt att föreställa sig Auschwitz under kriget. Det gör en outplånligt intryck, många människor kommer hit för att se och lära.

De flesta av sevärdheterna ligger inom gångavstånd från varandra, och vi nämner både Mariakyrkan, Klädesmarknaden, Salutorget och Wawel-slottet Wawelkatedralen att viktiga sevärdheter. Saltgruvor i Wieliczka har 300 kilometer gruvor och anses vara en av stadens mest populära attraktioner. Annars är det en attraktion i sig att bara promenera runt måfå på kullerstensgator och släpp i en av Krakows många kaféer och barer.
Vill du dansa, eller bara sitta ner och lyssna på musik, har du en uppsjö av alternativ att välja mellan. Krakow är en stor student och ett livligt nattliv.

Vill bo billigt i centrum av Krakow? Vi i cityhotels.com har ett brett utbud som erbjuds, från rekommenderade hotell, lyxhotell, boutique hotell i Krakow. Och här får du en massa pengar när det kommer till boende. Många går hit på romantisk helg, men också för dig att drabbas av flickor resa, företaget resa, långhelg eller utställning har vi billigt hotell nära flygplatsen, shoppingdistriktet, centralt eller i utkanten av staden. Att resa med familj kan vi ordna barnvänliga hotell och när det finns konserter, musikaler, fotbollsmatcher, mässor och liknande evenemang kan vi hjälpa dig att hitta hotell för detta.

Vårt mål i cityhotels.com är att ge dig hotellet som kan hjälpa dig att få bästa möjliga upplevelse av Krakow. Vi har alltid bra hotellerbjudanden och billiga priser i Krakow.

Semester med flyg till Krakow

J. Paul II International (KRK) ligger bara 11 km från centrum av Krakow. Man kan lätt ta sig till centrum av Krakow både med tåg, buss och taxi.

Ställen att bo på i Kraków

På cityhotels.com kan du söka efter billiga hotell både i Kraków och i områden utanför centrum. Boka din semester direkt på vår hemsida.

Svårt att välja hotell? Vi hjälper dig med rekommendationer och tips

Några gånger är det svårt att välja bland alla hotellen. Vi har bra rekomendationer och tips på hotell i Kraków, så hittar du inte hotellet du söker efter så ta gärna kontakt med vår kundtjänst.

Mer text ...

Dölj text


Områden och stadsdelar i Kraków