Varför boka på cityhotels?

  • Gratis avbokning gäller för de flesta rum
  • Fler än 200 000 hotell världen över
  • Specialpriser du bara hittar hos oss
  • Vi garanterar säkerheten vid betalning

Bo bra och billigt - hotell i Faro centrum

Tips till 5 hotell vi rekommenderar i Faro centrum

hotel_list_thumb

Best Western Hotel Dom Bernardo

Nära Algarve Living Science Center, Faro
Endast 1 rum kvar
Från 292 SEK
hotel_list_thumb

Stay Hotel Faro Centro

Nära Algarve Living Science Center, Faro
Från 389 SEK
hotel_list_thumb

Hotel 3K Faro Aeroporto

Nära Algarve-universitetet, Faro
Från 454 SEK
hotel_list_thumb

Hotel Faro

Nära Algarve Living Science Center, Faro
Endast 3 rum kvar
Gratis frukost
Från 751 SEK
hotel_list_thumb

Hotel Eva

Nära Algarve Living Science Center, Faro
Gratis frukost
Från 751 SEK

Karta över 5 rekommenderade hotell i centrum av Faro

Reseguide Faro

För att förenkla sökandet efter hotell i Faro, Portugal, visar vi först våra egna rekommanderade och billigaste hotell när du gör en hotellsökning. Se 5 hotell och erbjudanden som vi rekommenderar i de centrala delarna av Faro.

Cityhotels.com har goda hotellerbjudanden och billiga priser på hotell i Faro, Portugal. Önskar du att bo bra och bo billigt på ett hotell med bra läge i Faro centrum? Vi har ett brett urval av allt ifrån pensionat, rekommenderade hotell, lyxhotell, boutique- och vanliga hotell. Vi har plockat ut några tips till rekommenderade hotell i Faro. Några exempel är Best Western Hotel Dom Bernardo, Stay Hotel Faro Centro, Hotel 3K Faro Aeroporto, Hotel Faro, Hotel Eva..

Vi kan också hjälpa dig med romantisk weekend, spa, shopping, företagsresor, gruppresor, mässor och konferenser i Faro. Hos oss kan du också beställa billiga hotellrum nära flygplatsen eller huvudgator, shopping, centralt eller i utkanten av staden. Andra intressanta städer för dig att besöka i Portugal kan vara Lissabon, Albufeira, Funchal, Porto, Cascais, Tavira, Porto Santo, Alvor.

Reser du med familjen ordnar vi barnvänliga rum. När det arrangeras konserter, musikaler, fotbollsmatcher, mässor och liknande event kan vi hjälpa dig med övernattning som passar detta.

Ställen att bo på i Faro

På cityhotels.com kan du söka efter billiga hotell både i Faro och i områden utanför centrum. Boka din semester direkt på vår hemsida.

Svårt att välja hotell? Vi hjälper dig med rekommendationer och tips

Några gånger är det svårt att välja bland alla hotellen. Vi har bra rekomendationer och tips på hotell i Faro, så hittar du inte hotellet du söker efter så ta gärna kontakt med vår kundtjänst.

Mer text ...

Dölj text


Områden och stadsdelar i Faro