Tips till 5 rekommenderade hotell i Faro centrum

hotel_list_thumb

ibis Faro

Nära Carmo-kyrkan, Faro. 3 KM från centrum. Visa på karta

Från
356 SEK


Välj
hotel_list_thumb

Hotel Faro

Endast 3 rum kvar

Nära Carmo-kyrkan, Faro Visa på karta

inkl. frukost

Från
838 SEK
inkl. frukost


Välj
hotel_list_thumb

Hotel Eva

Nära Carmo-kyrkan, Faro Visa på karta

inkl. frukost

Från
931 SEK
inkl. frukost


Välj
hotel_list_thumb

Pousada de Faro - Estoi Palace Hotel

I Faro (Estoi), Faro. 1 KM från centrum. Visa på karta

inkl. frukost

Från
998 SEK
inkl. frukost


Välj
hotel_list_thumb

Hotel 3K Faro Aeroporto

Spara 10% Endast 4 rum kvar

Nära Algarve-universitetet, Faro. 4 KM från centrum. Visa på karta

Från
493 SEK


Välj

Karta över 5 rekommenderade hotell i centrum av Faro

Bo bra och billigt - hotell i Faro centrum

För att förenkla sökandet efter hotell i Faro, Portugal, visar vi först våra egna rekommanderade och billigaste hotell när du gör en hotellsökning. Se 5 hotell och erbjudanden som vi rekommenderar i de centrala delarna av Faro.

Cityhotels.com har goda hotellerbjudanden och billiga priser på hotell i Faro, Portugal. Önskar du att bo bra och bo billigt på hotell med bra läge i Faro centrum? Vi har ett brett urval på allt ifrån pensionat, rekomenderade hotell, lyxhotell, boutique och vanliga hotell. Vi har plockat ut några tips till rekommenderade hotell i Faro. Några exempel är ibis Faro, Hotel Faro, Hotel Eva, Pousada de Faro - Estoi Palace Hotel, Hotel 3K Faro Aeroporto..

Vi kan också hjälpa dig med romantisk weekend, spa, shopping, företagsresor, gruppresor, mässor och konferenser i Faro. Hos oss kan du också beställa billiga hotellrum nära flygplatsen eller huvudgator, shopping, centralt eller i utkanten av staden. Andra intressanta städer för dig att besöka i Portugal kan vara Lissabon, Albufeira, Porto, Funchal, Cascais, Tavira, Porto Santo, Alvor.

Reser du med familjen ordnar vi barnvänliga rum. När det arrangeras konserter, musikaler, fotbollsmatcher, mässor och liknande events kan vi hjälpa dig med övernattning tillpassat detta.

Ställen att bo på i Faro

På cityhotels.com kan du söka efter billiga hotell både i Faro och i områden utanför centrum. Boka din semester direkt på vår hemsida.

Svårt att välja hotell? Vi hjälper dig med rekomendationer och tips

Några gånger är det svårt att välja bland alla hotellen. Vi har bra rekomendationer och tips på hotell i Faro, så hittar du inte hotellet du söker efter så ta gärna kontakt med vår kundtjänst.

Mer text ...

Dölj text


Områden och stadsdelar i Faro