Bo bra och billigt - hotell i Palma de Mallorca centrum

Tips till 9 hotell vi rekommenderar i Palma de Mallorca centrum

hotel_list_thumb

Hotel Mirablau

Endast 3 rum kvar

Nära Porto Pi Centro Comercial, Palma de Mallorca

hotel_list_thumb

Hotel Dalí

I Palma de Mallorca (Calamayor), Palma de Mallorca

hotel_list_thumb

Hesperia Ciutat De Mallorca

Nära Porto Pi Centro Comercial, Palma de Mallorca

hotel_list_thumb

Hotel Isla Mallorca & Spa

Endast 2 rum kvar

Nära Castillo de Bellver, Palma de Mallorca

hotel_list_thumb

HM Jaime III Hotel

Nära Mallorcas katedral, Palma de Mallorca

Gratis frukost
hotel_list_thumb

Hotel Continental

Nära Mallorcas katedral, Palma de Mallorca

hotel_list_thumb

Nixe Palace Hotel

Endast 2 rum kvar

I Palma de Mallorca (Calamayor), Palma de Mallorca

hotel_list_thumb

Palacio Ca Sa Galesa

Sista chansen! Endast 1 rum kvar

Nära Mallorcas katedral, Palma de Mallorca

hotel_list_thumb

Sant Francesc Hotel Singular

Endast 3 rum kvar

Nära Mallorcas katedral, Palma de Mallorca

Karta över 9 rekommenderade hotell i centrum av Palma de Mallorca

Reseguide Palma de Mallorca

Boka bra och billiga hotell i Palma de Mallorca centrum

Wikimeda Commons. Licensierad under Creative Commons 3.0

Palma de Mallorca är Mallorcas huvudstad och den perfekta platsen för en lyckad sommar. Den ligger i toppen av den stora och breda Palmabukten, med dess 30 km med vackra stränder, är Europas största turist maskin. Palma kallas oftas lilla Barcelona (huvudgatan här kallas La Rambla). Men först och främst är Palma en trevlig stad med massor av kultur, stora möjligheter för shopping och nattliv, för att inte tala om temperaturen. Palma är en charmig kosmopolitisk stad. Här hittar du äkta spansk blandade med moderna avenyer och turister från hela världen. Vi i Cityhotels.no har alltid bra hotellerbjudanden och billiga priser på hotell i Palma och vi har ett stort utbud som erbjuds, från rekommenderade hotell, lyxhotell och hotell boutique. Hos oss bor du bra och billiga hotell i centrum av Palma, oavsett om du är romantisk helg, shopping, konvention eller helt enkelt för att sola, bada och äta fantastisk mat. Att resa med familj kan vi ordna barnvänliga hotell. Barn är säker på att njuta Acuacity, Aqua Park och Marineland ligger alla utanför Palma. Det är en året runt destination med en medeltemperatur på 17 grader, och på våren och sommaren är det bra och varmt för solbadare norrmän. Palma är också en främsta shopping stad. Restaurang erbjudande är utmärkt och rätter från Mallorca är värt en resa i sig själv.

Staden har en intensiv och varierad underhållning. I Terrenodistriktets finns hundratals pubar och barer och mer än 20 diskotek och nattklubbar. Den mest synliga punkten i staden är den gotiska katedralen La Seu, som ligger ovanför hamnen. Det stod färdigt 1601 och tog 400 år att bygga. Bakom katedralen är den gamla staden med vackra ursprungliga fasader, gamla ädla palats, vackra uteplatser och många intressanta kyrkor. Dessutom kan du besöka Museu de Mallorca, Mirómuseet och Poble Espanyol. Poble Espanyol är en artificiellt skapad "spansk by" med kopior av bland annat Alhambra och El Greco hus i Toledo, och visning av typiska arkitektur från olika delar av Spanien.

Mallorca är också en stor ö att upptäcka på egen hand. Det är en bra idé att hyra en bil och ta en tur till byarna på ön. Det sägs så mycket att se och göra i Palma, och vårt mål är att du får ut det mesta av ditt besök här. Vi hjälper dig med billiga och bra hotell i centrum, så att du kan levboa nära stränderna och de bästa sevärdheterna. Living billigt i Palma med Cityhotels.no !

Resa till Palma

Palma de Mallorcas (PAL) flygplats ligger 8 km från setrum. Härifrån kan du antingen ta en buss eller taxi.

Nytt! Om du vill ändra ordning på orden ovan håller du ned Skift-tangenten samtidigt som du klickar på orden och drar runt dem. Ta bort permanent

Ställen att bo på i Palma de Mallorca

På cityhotels.com kan du söka efter billiga hotell både i Palma de Mallorca och i områden utanför centrum. Boka din semester direkt på vår hemsida.

Svårt att välja hotell? Vi hjälper dig med rekommendationer och tips

Några gånger är det svårt att välja bland alla hotellen. Vi har bra rekomendationer och tips på hotell i Palma de Mallorca, så hittar du inte hotellet du söker efter så ta gärna kontakt med vår kundtjänst.

Mer text ...

Dölj text


Områden och stadsdelar i Palma de Mallorca