Tips till 8 rekommenderade hotell i Los Angeles centrum

hotel_list_thumb

Luxe City Center Hotel

Spara 10% Endast 2 rum kvar

Nära Nokia Theater, Los Angeles. 1 KM från centrum. Visa på karta

Från
2529 SEK


Välj
hotel_list_thumb

The Dixie Hollywood

Boka 1 nätter och spara 20%

I Los Angeles (Hollywood Boulevard), Los Angeles. 2 KM från centrum. Visa på karta

Från
1361 SEK


Välj
hotel_list_thumb

BW PLUS DRAGON GATE INN

Rea! Sista chansen! Endast 1 rum kvar

Los Angeles Visa på karta

Från
1814 SEK


Välj
hotel_list_thumb

L.A. Sky Boutique Hotel

Tidsbegränsat erbjudande: Spara 35%

I Los Angeles (Bel Air - Westwood), Los Angeles. 1 KM från centrum. Visa på karta

Från
1563 SEK


Välj
hotel_list_thumb

Royal Palace Westwood

Rea! Spara 10% Endast 3 rum kvar

I Los Angeles (Bel Air - Westwood), Los Angeles Visa på karta

inkl. frukost

Från
1579 SEK
inkl. frukost


Välj
hotel_list_thumb

Hollywood Inn Express South

Boka tidigt och spara 51%

Nära Walt Disney Concert Hall, Los Angeles. 2 KM från centrum. Visa på karta

inkl. frukost

Från
789 SEK
inkl. frukost


Välj
hotel_list_thumb

Ace Hotel Downtown Los Angeles

Boka tidigt och spara 10%

Nära Nokia Theater, Los Angeles. 1 KM från centrum. Visa på karta

Från
2255 SEK


Välj
hotel_list_thumb

Hotel Figueroa

Spara 20%

Nära Nokia Theater, Los Angeles. 1 KM från centrum. Visa på karta

Från
1845 SEK


Välj

Karta över 8 rekommenderade hotell i centrum av Los Angeles

Bo bra och billigt - hotell i Los Angeles centrum

Boka bra och billiga hotell i Los Angeles centrum

Los Angeles är en unik stad som måste upplevas en gång i livet. Här här det omöjligt att bli uttråkad antingen beger sig in i fantasivärldarna som Disneyland och Hollywood, ser på de fashionabla kändislivet i Beverly Hills och Mailbu, eller bara njuter strandlivet i Venice eller i Santa Monica. Cityhotels.com har alltid fina hotellerbjudanden och bra låga priser på hotell i Los Angeles om du önskar bo bra och billigt.

Vi har ett stort urval på alltifrån pensjonat, rekommenderade hotell, lyxhotell, boutique och vanliga hotell. Änglarnasstad är en symbol för ”the american dream”och är en mix av kulturer och språk. Miljoner av besökare kommer varje år för att se Walk of Fame i Hollywood, den kända Hollywood-skylten eller för att lata sig på stränderna som vi har sett i Baywatch. Här finns en av landers största parker, Griffith Park och fina museum som Getty-centret, Los Angeles County Museum of Art (LACMA) eller Norton Simon Museum.

För de mer urbana kan man besöka Los Angeles centrum och de filmintresserade bör besöka Universal Studios. Har man tur så kanske man ser några kändisansiken i Hollywoodåsen, i Malibu eller Beverly Hills. Andra populära severdigheter är Kodak Theatre där Oscar-utdelningen äger rum, Warner Bros, the Sunset Strip och Rodeo Drive. Sist nämnda är ett av de många shoppingalternativen i Los Angeles.

För en svensk turist är den californiska livsstilen facinerande där mycket av fritiden spenderas på rullskriskor, cykel, solning och livsnjutning längs de milslånga stränderna. Man kan visa musklerna på Muscel Beach eller ta med sig familjen till Santa Monica Pier. Los Angeles har något för alla, men på grund av de stora avstånden kan det vara smart att planera lite innan. Vi kan hjälpa dig med hotell för en romantisk weekend, långhelg, spa, företagsresa, mässor, grupp och konferansresor till Los Angeles. Hos cityhotels.com kan du också beställa billiga hotellrum nära flygplatsen, huvudgatorna eller i shopping områden i centrala delar eller i utkanten av staden.

Hotell nära Los Angeles flygplats

Los Angeles International Airport (LAX) ligger 24 km sydväst från Los Angeles. Gratis shuttle buss kör till Metro Rail Green Line Aviation Station från nedre plan på varje terminal. En annan flygbuss kör till bussterminalen. Taxi kör från ankomshallen och kostar runt $35.

Hyra bil i Los Angeles

Los Angeles är en av de billigaste städerna i USA att hyra bil och med så stora avstånd är detta ett fint alternativ. Se citycars.se för hyrbilar.

Ställen att bo på i Los Angeles

På cityhotels.com kan du söka efter billiga hotell både i Los Angeles och i områden utanför centrum. Boka din semester direkt på vår hemsida.

Svårt att välja hotell? Vi hjälper dig med rekomendationer och tips

Några gånger är det svårt att välja bland alla hotellen. Vi har bra rekomendationer och tips på hotell i Los Angeles, så hittar du inte hotellet du söker efter så ta gärna kontakt med vår kundtjänst.

Mer text ...

Dölj text


Områden och stadsdelar i Los Angeles