Karta över Miami

Bo bra och billigt - hotell i Miami centrum

Boka bra och billiga hotell i Miami centrum

Wikimeda Commons. Licensierad under Creative Commons 3.0


/> Om du önskar att bo bra och billigt på hotell med bra läge i centrum av Miami så kan cityhotels.com hjälpa dig med hotellet.
Miami räknas att vara en av de finaste strandstäderna i världen samt USAs häftigaste resmål. Staden ligger i Florida sydöstliga hörn, och är ett perfekt resmål om man vill kombinera strand och storstad. Cityhotels.com har alltid bra hotellerbjudanden och billiga priser på hotell i Miami. Hos cityhotels.com kan du också beställa billiga hotell nära flygplatsen, centralt på huvydgator med bra shopping.
Miami Beach är 19 km lång och är platsen för sol, bad och njuta livet. Vattnet är klart och tempraturen är behaglig. Stranden är ren och fin och bäst av allt: stranden är stor nog för alla.
När man behöver en pause ifrån solen kan man ta turen till Ocean Drive som är fulla av art deco- byggnader och trendiga restauranger och barer. Staden är känd för sitt uteliv. Närheten till Kuba gör att man hör spanska i vart gatuhörn och ser dans till rytmerna av Celia Cruz och matdofter ifrån moros con cristanos, precis som om man skulle varit i Havanna.
Har man lust till en liten utflykt kan man besöka Disney World, Universal Studios eller ta en busstur för att se hur kändisarna bor. För familjer kan Miami Sea-Aquarium vara trevligt. Cityhotels kan ordna barnvänliga hotell, rekommenderade hotell, lyxhotell eller något mysigt boutiquehotell.
Bal Harbour Shops hitttar du designbutiker som Dolce & Gabbana, Custo Barceona och Versace. På Lincoln Road hittar du alla interiørbutikker. Missa inte sidogatan Española Way som är något mera bohemisk och full av små restauranger och marknadsbodar.
I Miami finns det alltid någonting att göra och det arrangeras konserter, musikaler, mässor och liknande event. Cityhotels hjälper dig gärna med en romantisk weekend, en långhelg, spa, företagsresor och konferensresor.


Flyg

Miami International Airport (MIA) är huvudflygplatsen för Miami området. Flygplatsen ligger 14 kilometer nordvest om Miami. I tillägg till taxi finns också Super Shuttle Bus som tar dig till flera destinationer i Miami.

Ställen att bo på i Miami

På cityhotels.com kan du söka efter billiga hotell både i Miami och i områden utanför centrum. Boka din semester direkt på vår hemsida.

Svårt att välja hotell? Vi hjälper dig med rekomendationer och tips

Några gånger är det svårt att välja bland alla hotellen. Vi har bra rekomendationer och tips på hotell i Miami, så hittar du inte hotellet du söker efter så ta gärna kontakt med vår kundtjänst.

Mer text ...

Dölj text


Områden och stadsdelar i Miami